• Bent u van plan om samen te werken het gebied van ICT of gegevensbeheer of werkt u al samen? Wij adviseren en begeleiden!

  Samenwerken

  Bent u van plan om samen te werken het gebied van ICT of gegevensbeheer of werkt u al samen? Wij adviseren en begeleiden!
 • Ondersteuning nodig bij het invoeren van basisregistraties of twijfels over het huidige beheer van bestaande basisregistraties?

  Basisregistraties implementeren en beheren

  Ondersteuning nodig bij het invoeren van basisregistraties of twijfels over het huidige beheer van bestaande basisregistraties?
 • Betere dienstverlening en efficiëntere bedrijfsvoering? Het kan met Zaakgericht Werken!

  Zaakgericht Werken werkt!

  Betere dienstverlening en efficiëntere bedrijfsvoering? Het kan met Zaakgericht Werken!

Eventhis nieuws

Eventhis richt informatiemanagement in voor de Provincie Fryslân Lees meer...

Eventhis zorgt voor vliegende start BGT Leeuwarden. Lees meer...

Eventhis levert projectleider ICT 3 Decentralisaties voor gemeente Heerenveen. Lees meer...

Eventhis levert projectleider aanbesteding en implementatie vernieuwing datacentrum voor een grote gemeente in Fryslân. Lees meer...

Eventhis levert projectleider migratie Microsoft Office voor de gemeenten Hoogezand-Sappemer, Menterwolde en Slochteren. Lees meer...

Eventhis zorgt voor vliegende start BGT Leeuwarden.

Bij de gemeente Leeuwarden draait de BGT fabriek op volle toeren! En niet alleen voor Leeuwarden zelf, maar ook voor de buurgemeenten Leeuwarderadeel en Littenseradiel is het aantal BGT operators inmiddels flink opgeschaald. Er wordt daarbij gebruik gemaakt van NedBGT icm diverse inwinningsvarianten.

Lees hier het artikel van NedGraphics.

 

Volg ons!