Eventhis nieuws

Eventhis richt informatiemanagement in voor de Provincie Fryslân Lees meer...

Eventhis zorgt voor vliegende start BGT Leeuwarden. Lees meer...

Eventhis levert projectleider ICT 3 Decentralisaties voor gemeente Heerenveen. Lees meer...

Eventhis levert projectleider aanbesteding en implementatie vernieuwing datacentrum voor een grote gemeente in Fryslân. Lees meer...

Eventhis levert projectleider migratie Microsoft Office voor de gemeenten Hoogezand-Sappemer, Menterwolde en Slochteren. Lees meer...

Speerpunten

De lokale overheid staat voor een aantal grote uitdagingen. De toenemende eisen vanuit burgers, bedrijven en instellingen vragen om een slagvaardige en transparante organisatie. Daarnaast voelen uitvoerende organisaties de druk van steeds meer wet- en regelgeving. Tegelijkertijd krijgen gemeentes steeds minder geld.

Op veel veranderingen heeft de lokale overheid geen invloed. Het gaat dan ook niet zozeer om de vraag waarom zij moet veranderen, maar veelal om de vraag hoe zij gaat veranderen.

Eventhis richt zich op organisaties die zich moeten en willen ontwikkelen. Eventhis ondersteunt daarbij. Onze aanpak is concreet, pragmatisch, to-the-point en realistisch. Samen met onze opdrachtgevers gaan wij voor het resultaat, waarbij het proces om te komen tot het resultaat cruciaal is.

De Belangrijkste speerpunten van Eventhis zijn:

Volg ons!